Големият корем на Чихуахуа завършва, носейки най-големия подарък

Знаете ли какво означава LOL? Повечето от вас може да кажат, че това е съкращението за „Laughing Out Loud“ и да, това е вярно. Но LOL е и името на това, което стана много известна чихуахуа. В историята участват доброволците на „Отключването и осиновяването на домашни любимци“ в Канзас, които се притеснявали от бременна чихуахуа и искали да й помогнат да роди. Те се тревожеха по-специално, защото коремът й ставаше по-голям от останалите, които бяха виждали преди, така че те смятаха, че нещо не е наред с чихуахуа.

Source: Facebook/Momma LOL Party of 11

След това, с помощта на приемна майка, LOL започна да ражда и кученцата си проправят път в този свят. А знаете ли защо коремът на LOL беше по-голям от този на обикновено куче чихуахуа? Защото носеше 10 малки, очарователни кученца. Приемната майка продължаваше да брои: 1, 2, 3,… .10, докато всички кученца не го направиха. Тази нощ всички те прекараха нощта заедно, а майката и кученцата изглежда са в добро здраве.

Source: YouTube

Въпреки това, когато се събудиха на следващия ден, а приемната майка правеше сутрешната проверка, тя отново преброи кученцата. Имаше 11, а не 10 кученца. И така, LOL счупи рекорда на чихуахуа с най-много кученца.

Source: YouTube

Моля, гледайте невероятното видео на LOL, чихуахуа, която роди рекорден брой кученца.

Споделете го с приятели и семейството си, за да просветлите дните си.