Бебето се ужасява от шумовете на вакуума, така че се завтече към кучето за подкрепа и защита (ВИДЕО)

Децата, както знаем, могат да бъдат много чувствителни към силни шумове като тези на вакуумите и сешоарите. Това е като чудовище да им крещи. Подобно нещо се случи наскоро с 11-месечно малко дете, което се ужаси от шум от вакуум, след като баща й го включи, за да направи някакво почистване на къщата.

Реакцията й беше най-сладкото, на което някога ще станете свидетел. Тя реши да се кандидатира за помощ – и къде по-добре да го направи, но единственият й истински закрилник – кучето й, хъски. Момичето изглежда толкова сладко, докато тича към кучето, което просто седи в ъгъл, изглежда доста необезпокоявано.

В нежен момент тя дори прегръща кучето и заравя лицето си в козината му, сякаш се нуждае от защита. Хъскито отговаря, стои високо и сякаш успокоява бебето с всички сили. След като се успокои, тя най-накрая вдига глава от козината и поглежда нагоре с усмивка.

Това е доказателство точно там, че отглеждането на домашен любимец е най-доброто нещо досега. Хъскито върши невероятна работа като служи като защитник на момичето. Сладката връзка между двете стопи сърцата ни. Каква благодатна гледка.