Impresium

Portali inlajm u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2019. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Inlajm nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Gazetar:

Omer Rustemi

Enis Jakupi

Arlinda Rexhepi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com